Ge en gåva

Korskyrkan bedriver en bred verksamhet som också behöver finansieras. Där har vi som församlingsmedlemmar glädjen och möjligheten att få så in ekonomiska medel till församlingen. Offrandet är en frivillig del i den kristens liv, men det finns en tydlig uppmaning i bibeln att offra, och vi tror på den glädjen som kommer ifrån att få så in i församlingen.

Vill du vara med och stötta det arbete som Korskyrkan Gävle bedriver ekonomiskt, så kan du ge en gåva via Bankgiro eller swish.

Bankgiro : 5067-4332

Skärmavbild 2016-05-23 kl. 20.02.40

Swish: 123 694 82 36

Tack för din gåva.

Projektet ‘Ny kyrka’

Vi har en vision och en dröm om en ny kyrka för att möta våra behov.  Vi ser hur kyrkan slits utav den massiva verksamhet vi bedriver,

ett par söndagar på kort tid har kyrkan varit fylld till bredden,

det är mycket angelägna “problem” som vi tackar Gud för, men vi ser också det ökade behovet för nya lokaler.

Vill du vara med och så in i våra nya lokaler?

Bankgiro: 5067-4332 Märk gåvan med “Ny kyrka”

ladda nedSwish : 123 187 15 73

Tack för din gåva.

för mer information om Swish och hur du skaffar det